Scan din computer for vigtige dokumenter

Kaspersky Password Manager hjælper med at spare tid og scanner din enhed for filer, der kan indeholde følsomme oplysninger. Programmet søger efter JPEG, PNG, BMP og PDF-billeder, der indeholder tekst. De filer, der findes i søgningen, analyseres og inddeles i kategorier. Du kan se søgeresultaterne, vælge de dokumenter, der skal føjes til din boks, og ændre dokumentkategorierne.

Kaspersky Password Manager understøtter følgende dokumentkategorier:

Bemærk: Under søgningen springer Kaspersky Password Manager over adgangskodebeskyttede PDF-filer, PDF-filer større end 20 MB og billeder større end 100 MB med en opløsning mindre end 256x256 px eller højere end 40 MP.

Hvis et billede er for stort, komprimerer Kaspersky Password Manager det originale billede, før det føjes til din boks. Hvis billedets originale størrelse er højere end 100 MB, kan Kaspersky Password Manager ikke komprimere det. Den endelige størrelse på et billede i boksen er ikke større end 6 MB. PNG og BMP-billeder konverteres til JPEG-format.

Inden dokumenter fundet under søgningen føjes til din boks, beder Kaspersky Password Manager dig om at slette de originale filer fra din enhed af sikkerhedsmæssige årsager. Hvis du skal bruge dokumenter fra din boks, kan du eksportere dem til din enhed når som helst.

Scan din computer for vigtige dokumenter